Svojo smrt napovedal na Facebooku

Foto: EPA
Foto: EPA
Policija je ugotovila, da je za včerajšnji eksplozijo na Dunaju kriv 19-letnika, ki je naredil samomor.
Oglej si celoten članek

Včeraj dopoldne je na Dunaju odjeknila eksplozija, ki je uničila štirinadstropen stanovanjski blok. Ena oseba je umrla, 14 ljudi pa je bilo ranjenih, med drugim tudi 48-letnica, ki so jo izpod ruševin potegnili osem ur po eksploziji.

Umrl je 19-letnik, ki je po mnenju preiskovalcev zakrivil eksplozijo. Mladenič je nekaterim prijateljem na Facebooku poslal sporočilo, da je prispel zadnji dan njegovega življenja in da bodo kmalu videli, o čem govori. Ko so ranjenega 19-letnika našli, je imel v roki vžigalnik, s katerim je povzročil eksplozijo plina. Umrl je v bolnišnici.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.