Tajnico povabil na vožnjo s tankom

Foto: Žurnal24 (Foto: Reuters)
Glavni inšpektor hrvaške vojske je na vožnjo s tankom povabil kar svojo tajnico. Minister za obrambo zahteva pojasnila.
Oglej si celoten članek

Najprej je opravil inšpekcijski nadzor, potem pa je glavni hrvaški vojaški inšpektor general Marijan Mareković na vožnjo s tankom popeljal še svojo tajnico. Voznik je bil brigadir Ivan Mihalin, ki je izvedel nekaj obratov in drugih manevrov, ki so kot kaže zanimali tajnico, poroča 24sata.

Obrambni minister Branko Vukelić, ki je izvedel za dogodek, zahteva poročilo, kaj se je dogajalo. Na vojaškem vadbišču  zanikajo vožnjo inšpektorja in tajnice in trdijo, da je bil v tanku le Mihalin.



Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.