Tako se je boril za življenje misice

Foto: EPA Genesis Carmona Foto: EPA Genesis Carmona
V protestih proti venezuelski vladi je umrla 22-letna lepotna kraljica Génesis Carmona.
Oglej si celoten članek

Lepotico je nekdo ustrelil v glavo. Fant, ki je v tistem trenutku stal poleg nje, jo je pobral in z motorjem odpeljal v bolnišnico, kjer pa ji zdravniki niso mogli več pomagati.

"Kako dolgo bomo še morali tako živeti? Kako dolgo še moramo prenašati ta pritisk in dejstvo, da nas ubijajo? Do diplome ji je manjkal le še en semester,“ je novinarjem povedal zvezdničin sorodnik. Génesis je študirala marketing, zaslovela pa je kot venezuelska miss turizma.

Doslej je na protivladnih demonstracijah, ki so jih začeli predstavniki opozicije in na katerih protestniki zahtevajo boljšo varnost in preskrbo ter svobodo govora, umrlo pet oseb. Opozicija je za prelivanje krvi obtožila vladne podpornike, ki naj bi na demonstrante tudi streljali.

Venezuelci tako žalujejo za še eno slavno lepotico. Spomnimo: pred malo več kot enim mesecem je umrla miss Venezuele Monica Spear, ki so jo roparji ustrelili, medtem ko je z družino ob cesti čakala na vlečno službo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 4

  • 17:44 22. Februar 2014.

    Od kdaj pa je ZDA zibelka kapitalizma? Mar se ni začelo vse skupaj na Nizozemskem in UK oz. že v …

  • 16:58 20. Februar 2014.

    Venezuela ima 10x več umorov na prebivalca kot v ZDA, nimajo svoboščin in osnovnih dobrin. Primerjava svobodne države in propadle …

  • 15:48 20. Februar 2014.

    ti rhombur bi si pa lahko snel plašnice in malo širše pogleda, npr. zibelko kapitalizma ZDA - skoraj polovica prebivalstva …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.