Tako se je borila za nečakovo življenje

Foto: youtube.com
Foto: youtube.com
Na ameriški avtocesti se je odvijala prava drama.
Oglej si celoten članek

Pamela Rauseo se je s svojim petmesečnim nečakom peljala po miamijski avtocesti, ko je opazila, da je deček pomodrel. Pamela je takoj skočila iz avtomobila, zakričala na pomoč in začela malčka oživljati. Pretreseni, a prisebni teti so na pomoč priskočili policisti, gasilci in tudi neka mama, ki je svojega triletnika pustila v avtomobilu.

Oživljanje je prevzel policist. Deček je v njegovih rokah zajokal, nato pa spet prenehal dihati. V tistem času so na kraj že prišli reševalci in otroka odpeljali v bolnišnico. Deček, ki naj bi bil nedonošenček in zato imel težave s pljuči, je preživel.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.