Tako se je mati borila za življenje svoje hčere

Foto: EPA
Foto: EPA
Drama na sedežnici v avstrijskem Gaschurnu.
Oglej si celoten članek

Med vožnjo je šestletnica iz Nemčije nenadoma zdrsnila s sedežnice. Njena mati jo je še v zadnjem hipu ujela, žal pa je ni mogla dolgo držati. Deklica je padla pet metrov globoko na trd sneg.

"Svojega otroka enostavno nisem mogla več držati," je po nesreči povedala pretresena mati iz Kölna. Šestletnica pa je imela velikansko srečo, da ni utrpela hujših poškodb. Zlomila si je spodnji del noge, bolnišnico pa bo lahko zelo kmalu zapustila. "Odpustili jo bomo v domačo oskrbo. Poškodba se bo celila več tednov," je medijem izdal zdravnik iz bolnišnice v mestu Schruns.

Kaj točno se je zgodilo, policija še ugotavlja.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 18:10 7. April 2013.

    res ste modri...zakaj berete ,če je vse zanič in narobe?Po moje ste nepismeni sami...kdor dela pa tudi greši...lep dan

  • 17:02 7. April 2013.

    bodi srecna da je napisal, da je dol padla. Tem tukaj se ne bi cudil, ce bi napisali, da je …

  • 16:56 7. April 2013.

    Omg ....novinar zihr ne smuča.....to ni vlečnica ampak SEDEŽNICA

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.