Tatovi odnesli 20 ton čokolade

Foto: EPA
Foto: EPA
Nutelle, Kidner jajčk in drugih priboljškov bodo imeli dovolj za vse življenje.
Oglej si celoten članek

Tatovi v nemškem Neustadtu so se spravili na čokolado, ukradli so za 20 ton sladkih izdelkov, od Nutelle, Kinder jajčk do drugih čokoladnih dobrot. 

Postregli so si iz hladilnega priklopnika, ki je bil parkiran v kraju Neustadt in lastnika oškodovali za 50 do 70 tisoč evrov. 

Kraja se je zgodila pretekli vikend med soboto zvečer in nedeljo dopoldan. Predstavnik policije je dejal, da so morali imeti storilci tovornjak, saj v normalen avto tako velike prikolice ne bi mogel odvleči. 

Policisti preiskujejo, ali je tatvina povezana s krajo praznega vlečnega priklopnika v mestu Weimar ob istem času, ki pa je bil brez tovora. Prav tako ne vedo, ali je bil cilj tatvine čokolada ali prikolica. 

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 18:52 20. Avgust 2017.

    NJAMIII!

  • 16:23 20. Avgust 2017.

    Lol... jst ne bi tega jedla pa če mi plačajo... eni bi pa kar ukradli... ajej jej

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.