Tekočina prizemljila letalo

Foto: Žurnal24 Kabinsko osebje v British Airways je nazadnje stavkalo leta 1997. (Foto: BOBO)
Zaradi razlitja neznane kemične snovi je moralo v Beogradu zasilno pristati potniško letalo britanske letalske družbe British Airways. Razlita tekočina naj bi bila nevarna za potnike.
Oglej si celoten članek

Srbski mediji ob tem poročajo, da je dogodek povzročil pravo paniko. Za zdaj še neznana tekočina se je razlila v prtljažniku letala in naj bi bila nevarna tudi za ljudi. Da se v prtljažniku nekaj dogaja, so najprej začutili potniki letala, ki so po poročanju srbskega Kurirja zaznali neprijeten vonj.

Po zasilnem pristanku okoli 13. ure so na beograjskem letališču takoj evakuirali potnike, zaslišali pa so tudi posadko letala. Odpovedali so tudi let letala proti Londonu.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.