Televizijski voditelj naročal umore

Foto: Žurnal24 Wallace Souza
Brazilska policija je odkrila, da je televizijski voditelj Wallace Souza eden od vodilnih pri tihotapljenju drog, poleg tega je naročal umore in bil nato prvi novinar na prizorišču, s čimer si je dvigoval gledanost.
Oglej si celoten članek

Brazilski televizijski voditelj Wallace Souza je v severozahodni državici Amazonas naročil vsaj pet umorov. Razloga sta bila dva; s tem se je rešil konkurence pri preprodaji drog, hkrati pa je točno vedel, kje se bodo umori zgodili in je z ekskluzivnimi posnetki dvigoval gledanost svoje oddaje.

Perverznosti pa s tem ni konec; ves čas je namreč vztrajal, da je v državi Amazonas visoka stopnja kriminala, kar je potem dokazoval z umori, ki jih je naročil sam.

Souza je kljub vsemu na prostosti, saj ima kot nekdanji policist imuniteto, je pa izgubil svojo televizijsko oddajo.

Njegovi odvetniki trdijo, da je vse skupaj poskus, da bi Souza očrnili, čeprav nimajo nobenih dokazov.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.