Temu se pravi nagneten kot sardela

Foto: Reuters Ameriški vojaki Foto: Reuters Ameriški vojaki Foto: Reuters Ameriški vojaki Foto: EPA Ameriški vojaki Foto: EPA Ameriški vojaki Foto: EPA Ameriški vojaki Foto: EPA Ameriški vojaki
Udobje po vojaško. Fotografije ameriških vojako, posnetih v sredo pred poletom na misijo v Afganistan, pričajo samo po sebi, koliko udobja imajo na razpolago.
Oglej si celoten članek

Če smo običajni potniki na večurnih letalskih poletih vajeni, da okoli nas letajo stevardese, na sporedu pa je dober film, je pogled v vojaško letalo nekaj povsem drugega. Fotografija je bila posneta v bazi Manas v bližini kirgizijske prestolnice Biškek, ki je glavna vojaška postojanka Nata v Srednji Aziji.

Vojaki na fotografijah so bili nagneteni v letalu vrste boeing C-17, ki lahko sprejme do 134 vojakov ali 77,5 tone tovora.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 5

  • 09:07 1. April 2012.

    Priznam, da sem nekoliko zabluzil, ponavadi nimam problemov s slovnico, ampak vseeno je bolj pomembna vsebina. Za "nesrečen" nik sem …

  • 00:47 1. April 2012.

    V Boingu 777 je gužva večja. Civilnem seveda.

  • 00:10 1. April 2012.

    Tisti, ki pa niso stranski, ga imajo pa enako .. .<br /><br />@Genius: Dragi genij, za drugič; hlapcem in ameriških …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.