Teroristi, ki so še na begu

Foto: Žurnal24 teroristi, OBAMA, Ayman al-Zawahiri Foto: Žurnal24 teroristi, ANWAR AL-AWLAKI Foto: Žurnal24 teroristi, adnan el shukrijumah Foto: Žurnal24 teroristi, OMAR HAMMAMI Foto: Žurnal24 teroristi, MULLAH OMAR Foto: Žurnal24 teroristi, Adam Yahiye Gadahn Foto: Žurnal24 teroristi, SAIF AL-ADEL
Američani so po skoraj 10 letih iskanja ujeli in ubili najbolj iskanega terorista na svetu Osamo bin Ladna. A s tem naloge še niso dokončali. Kateri teroristi še predstavljajo grožnjo ZDA?
Oglej si celoten članek

Bin Laden je bil na listi 30 najbolj iskanih teroristov na svetu, po napadu na New York 11. septembra 2001 pa je postal postal sovražnik številka ena.

Ameriške oblasti se bodo morale sedaj osredotočiti še na nekatere druge teroriste, ki pripadajo Al Kaidi ali pa kateri od drugih protiameriških organizacij.

Njihovo prijetje bo tako enako pomembno kot samo prijetje oziroma usmrtitev bin Ladna. V GALERIJI si oglejte sedem najbolj iskanih teroristov po oceni ameriške televizijske postaje NBC.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.