Težki dnevi za Samsung: po mobilnih telefonih še pralni stroji

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Samsung je za medije potrdil, da potekajo pogajanja z ameriškimi predstavniki zvez za pravice potrošnikov, potem ko je zoper njih vložena tožba zaradi eksplodiranih pralnih strojev, piše BBC.
Oglej si celoten članek

Predstavniki za varnost proizvodov so že pred tem opozorili, da imajo nekateri Samsungovi pralni stroji, ki se s perilom polnijo z zgornje strani, težave. Ostalo je pri opozorilih, dokler ni prišlo do resničnih težav, s katerimi so se soočali uporabniki.

Ena izmed ameriških odvetniških firm je tako nedavno vložila tožbo zoper Samsung, v kateri trdijo, da uporaba teh prailnih strojev lahko povzroči poškodbe ali škodo. Kot poudarjajo pri Samsungu se te težave pojavljajo izključno na ameriškem trgu.

Novice o težavah s pralnimi stroji ne bi mogle priti v težjem času za Samsung.

PREBERITE TUDI:


Kot je znano, Samsung je prejšnji teden pokrenil program zamenjave mobitela Galaxy Note 7, potem ko se je izkazalo, da je v njem sporna baterija, ki lahko tudi eksplodira. Včeraj so s Samsunga sporočili, da so v Južni Koreji že začeli s prodajo novih aparatov, na ostala tržišča bodo predvideoma prispeli v sredini oktobra.

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.