Thompson na obisku pri papežu

Foto: Žurnal24 Marko Perković Thompson. (Foto: Zurnal24)
Kontroverznega hrvaškega pevca Marka Perkovića - Thompsona je na zasebno avdienco sprejel papež Benedikt XVI.
Oglej si celoten članek

Thompson je papeža obiskal le dan pred prihodom hrvaškega predsednika Stjepana Mesića, poroča vecernji.hr. Obisk je bil dogovorjen že pred dvema mesecema in po besedah njegovega menedžerja Zdravka Barišića je pobuda za to prišla iz cerkvenih krogov.

Perković je ponudbo takoj sprejel, s papežem pa je govoril o tem, ali namerava kmalu obiskati Hrvaško, podaril pa mu je tudi zbirko svojih zgoščenk in DVD plošč. Thompson se z družino v četrtek vrača domov, po Barišićevih besedah pa je bila pevčeva družina navdušena in zelo srečna, ker jih je papež sprejel.











Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.