Tiger ubil oskrbnico živalskega vrta

Foto: ZOO Ljubljana
Foto: ZOO Ljubljana
V živalskem vrtu Terra Natura v španskem letoviškem mestu Benidorm je tiger v kletki napadel 37-letno oskrbnico in jo ubil, so sporočili iz lokalnega Rdečega križa.
Oglej si celoten članek

Truplo oskrbnice so našli okoli včeraj 17. ure. Žival so nato uslužbenci živalskega vrta uspavali, reševalci pa so lahko vstopili v kletko, kjer so potrdili smrt oskrbnice.

Park v kraju Benidorm, ki leži v provinci Alicante na jugovzhodu Španije, se na svoji spletni strani predstavlja kot živalski vrt nove generacije. Naravno okolje zagotavljajo 1500 živalim, predstavnikom 200 živalskih vrst.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.