Tiskovna predstavnica napadla Obamovi hčerki

Foto: EPA Malia in Sasha Obama Foto: EPA Malia in Sasha Obama
Elizabeth Lauten, tiskovna predstavnica republikanskega poslanca Stephena Fincherja, se je na Facebooku spravila nad najstniški hčerki ameriškega predsednika. Sedaj se boji za svojo službo ...
Oglej si celoten članek

Lautenovo je zmotil predvsem modni stil Obamovih deklet. "Draga Sasha in Malia. Razumem, da sta v najstniških letih, sta pa tudi del predsedniške družine, zato pokažita vsaj nekaj stila. Spoštujta svoji vlogi. Morda res nimata pravih vzornikov, saj tudi vajin oče in vajina mama ne spoštujeta svojih vlog in naroda ... Pretvarjajta se, da vama Bela hiša nekaj pomeni. Oblecita se tako, da si bosta zaslužili spoštovanje in ne sedeža ob šanku. Ne pačita se, ko sta na prireditvi, ki jo prenašajo po televiziji,“ je Lautenova zapisala na družbenem omrežju.

Njena kritika se je nanašala na oblačila, ki sta jih dekleti nosili med tradicionalno pomilostitvijo puranov pred dnevom zahvalnosti. S tiskovno predstavnico se mnogi niso strinjali. Nekateri so celo zahtevali njen odstop. Lautenova je zapis že izbrisala in se zanj opravičila. Kot je povedala, je po večurni molitvi in pogovoru s starši spoznala, kako boleče so bile njene besede. Kljub opravičilu so mnogi na tiskovno predstavnico še vedno jezni. Znana odvetnica Star Jones je izjavila, da je spoznala že veliko nesramnih ljudi, a tako nesramne, kot je Elizabeth Lauten, še ni videla. Tudi zato je Jonesova na Twitterju začela širiti oznako #FireElizabethLauten (odpustite Elizabeth Lauten, op. avt.).

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • mph
    16:11 30. November 2014.

    Bi rad videl kako se ta kokoš republikanska oblači. V vsakem primeru nima takšna kaj delat na takem delovnem mestu. …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.