"Tisoč lajkov ali pa ga spustim"

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
V Alžiriji so za dve leti v keho vrgli moškega, ki je želel skozi okno vreči otroka.
Oglej si celoten članek

Moški je na Facebooku objavil fotografijo sebe in otroka, ki ga je držal skozi okno, pri čemer je zapisal: "Tisoč všečkov ali pa ga spustim!"

Uporabniki so ga takoj prijavili zaradi zlorabe otroka, ki ga je skozi okno nagnil iz 15. nadstropja.

Policija ga je takoj priprla. Moški, ki je otrokov sorodnik, zanika, da bi ogrozil otrokovo življenje in hkrati pa trdi, da so fotografijo "sfrizirali" uporabniki družbenih omrežij.

"Fotografija je bila posneta na balkonu z ograjo," trdi.

Otrokov oče je sodišče prosil, naj moškemu odpusti, češ, da sta se le igrala. A sodnik je odločil drugače, dejal je, da slika pove vse, zato ga je obsodil na dve leti zapora.

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.