Tito še vedno popularen

Foto: Reuters Obletnica Titove smrti Foto: Reuters Obletnica Titove smrti Foto: Reuters Obletnica Titove smrti Foto: Reuters Obletnica Titove smrti Foto: Reuters Obletnica Titove smrti Foto: Reuters Obletnica Titove smrti Foto: Reuters Obletnica Titove smrti Foto: Reuters Obletnica Titove smrti
Danes mineva 32 let od smrti Josipa Broza Tita. Številni vodje, ki je bil na čelu Jugoslavije 35 let in še vedno deli mnenja, ali je bil pozitivna ali negativna osebnost, niso pozabili. To dokazuje današnja obiskanost njegovega groba v Beogradu. Okoli tisoč ljudi je prineslo šopke in cvetje ter obujalo spomine.
Oglej si celoten članek
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 24

  • 18:24 5. Maj 2012.

    s firmo sem začel tako, da sem imel še za premog v hiši premalo, a sem se prebil do uspeha, …

  • 18:19 5. Maj 2012.

    nora glava, to je žalitev stanek in to velika. ne moji niso bili reveži, ker pa je bila mati duševna …

  • 18:15 5. Maj 2012.

    ne žurnalček, uspel sem zato, ker sva z ženo delala vse sama in to do skrajnih meja, ne pa tisti, …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.