To fotografijo je Hilary hitro umaknila

Foto: Twitter
Foto: Reševalni pas/Twitter
Upravljavci Twitter računa Hilary Clinton so po številnih pritožbah umaknili fotografijo, na kateri se je političarka rokovala s potetoviranim mladeničem.
Oglej si celoten članek


Predsedniška kandidatka Hilary Clinton je v začetku julija obiskala New Hampshire in z veseljem stisnila rokom vsem, ki so si želeli njene bližine. Med njimi je bil tudi moški, ki je na roki nosil napis "bel". Kaj je hotel s to tetovažo povedati, sicer ni znano ...

"Hilary je videti presrečna, da jo ta moški, ki na roki nosi tetovažo "bel“, podpira," je sarkastično pripomnil eden od uporabnikov Twitterja, neki drugi komentator pa je dodal: "Zakaj te fotografije ne izbrišete?“

Upravljalvci njenega računa so to na koncu tudi storili. "Iz previdnosti", ker so bili nanjo opozorjeni z več različnih strani, so razložili.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.