To je bil prvi hrvaški viralni videohit

Foto: Youtube/VKTV
Foto: Youtube/VKTV
Leta 2000, ko še ni bilo Youtuba, je pred kamero nastal naključni posnetek, o katerem je še dolgo govorila in se mu režala vsa Hrvaška. Zakaj ne bi obudili lepih spominov.
Oglej si celoten članek

Začne se kot naključni intervju TV Vinkovci s kmetom Mehmedom Kešinovićem, ki je čuval krave na bližnjem travniku, zbiral odpadni materijal in sadil orehe. Nenadejano je dobil življenjsko priliko, da pove svojo življenjsko zgodbo svetu.

Že ta del posnetka ima nekaj zelo zabavnih prebliskov. Nato pa v nekem trenutku mimo kamermana, Mehmeda in novinarke dobesedno poleti twingo ...

Moška sta po prvem šoku, ki je trajal kar nekaj časa pohitela k avtu, v katerem je voznica prosila za pomoč. Novinarka je medtem klicala na pomoč nebo.

Takratni kamerman Žarko Gašparović se spominja, da je voznici pomagal iz razbitega avta in da je bila povsem nepoškodovana, le pretresena. 

Šele ko so si ogledali posnetek, so opazili, v kakšni nevarnosti so bili. Če bi ekipa stala le kakega pol metra bolj v notranjost ovinka, bi jih avto pokosil, je poročal 24sata.

dezurni@zurnal24.si

 
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 14:37 21. Februar 2017.

    Kao Splitcki analni otvor.<br />metar sa metar.. unutra vlaga i tama.. SVETOVN !!

  • 10:27 19. Februar 2017.

    Dober, je, "e, ovo nas sad prekida".... pa potegne cigareto.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.