"To je ena od zgodb, o katerih bereš, a nikoli ne pomisliš, da se to lahko zgodi tudi tebi"

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Novopečena mamica je razkrila, da je rodila kar na stranišču doma svojih staršev.
Oglej si celoten članek

22-letna Lucy Jones iz Bristola, pripravnica za kabinsko osebje, je marca letos presenetljivo rodila hčerko Ruby, saj do njenega rojstva ni vedela, da je noseča. Zdaj želi ozaveščati o skrivnostnih nosečnostih, ko ženske ne vedo, da pričakujejo otroka.

"Nisem imela nosečniškega trebuščka ali jutranje slabosti in imela sem redno menstruacijo," je povedala Lucy. Zaradi nove službe je opravila dva nosečniška testa, oba sta bila negativna. Tudi zdravnik pri pregledu ni nič posumil. Jemala je kontracepcijske tabletke. Vsak teden je hodila v klube, kadila in telovadila tudi v zadnjih mesecih nosečnosti.

xxx

Večer pred porodom je imela bolečine v hrbtu in trebuhu, ki jih je pripisala menstruaciji. Zjutraj se je zbudila in občutek v trebuhu opisala, kot da bi se ji obrnil želodec. Odšla je na stranišče in rodila hčerko. Rodila je skoraj brez bolečin.

Lucy je povedala, da je hčerko zavila v brisačo, preden jo je položila v kuhinjsko korito. Takrat je bila doma sama, poklicala je starše, ki so med potjo poklicali reševalno vozilo. Lucy je dejala: "Nisem vedela, da sem noseča, dokler nisem videla otroka v stranišču. Bila sem prestrašena. Nisem vedela, kaj me je zadelo. To je bil samo šok, otrpnila sem."

Lucy je v MailOnline svojo deklico opisala kot "srečno, zadovoljno in umirjeno". Dejala je: "Mislim, da mi gre dobro, precej hitro sem se prilagodila materinstvu. Še zdaj kot družina ne razumemo, kaj se je zgodilo. To je ena od zgodb, o katerih bereš, a nikoli ne pomisliš, da boš to ti, tvoj prijatelj ali nekdo, ki ga poznaš."

*Fotografija je simbolična.

Obišči žurnal24.si

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.