To je odgovor Facebooka na koronavirus

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
Novost bo kmalu na voljo za vse uporabnike.
Oglej si celoten članek

Na družabnem omrežju Facebook se obeta sprememba kot svojevrsten odgovor na pandemijo koronavirusa. Gre za dve novi opciji reakcij, ki jih Facebook dodaja med dosedanjih šest; pulsirajoče srce in emotikon, ki objema srce.

Novi reakciji naj bi bili kmalu na voljo vsem uporabnikom omrežja širom sveta, ravno tako v aplikaciji in aplikaciji Messenger.

Foto: Twitter Novi FB reakciji

Eden izmed predstavnikov Facebooka za Evropo in druga tržišča Alexandru Voica je napovedal, da so kampanjo sprožili, da bi na ta način ljudem omogočili, da si v težkih časih izkazujejo podporo.

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 5

  • 18:42 18. April 2020.

    FaceFuck

  • 16:55 18. April 2020.

    To! Točno to smo rabili, da uženemo korono... Ne me basat.

  • 13:50 18. April 2020.

    fejsbikov odgovor na koronavirus?to al kaj? budalizem tezki

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.