To je pametna ura, ki jo je naredil Huawei

Foto: Huawei
Foto: Huawei
Huawei je danes na sejmu v Berlinu predstavil svojo pametno uro za evropski trg.
Oglej si celoten članek

Oblikovana je po vzoru klasičnih modelov švicarskih ur, cene pa so od 399 do 699 evrov. Kdaj bo naprodaj v Sloveniji, še ni jasno, morda pa že to jesen. 

Foto: Huawei Huawei pametna ura

Ura ima popolnoma okrogel 1.4-inčni zaslon na dotik , prekrit s kristalom safirja, ki je odporen na praske (priljubljena izbira med švicarskimi proizvajalci ur) in hladno-kovanim okvirjem iz nerjavečega jekla. 


Foto: Huawei Huawei pametna ura Ura omogoča takojšnja obvestila o klicih, SMS sporočilih, hitrih sporočilih in spletni pošti. V uro je vgrajenb merilec srčnega utripa in senzor za zaznavanje gibanja, ki razlikuje med različnimi fizičnimi aktivnostmi, kot so hoja, tek ali plezanje.  Ločljivost zaslona je 400 x 400 pik. 

Foto: Huawei Huawei pametna ura

Foto: Huawei Huawei pametna ura Huawei ura bo na voljo v več kot dvajsetih državah, med drugim v ZDA, Veliki Britaniji, Argentini, Avstraliji, Braziliji, Kanadi, Danski, Finski, Franciji, Nemčiji, Hong Kongu, Italiji, Japonski, Norveški, na Filipinih, v Rusijai, Singapurju, Južni Koreji, Španiji, Švedski, Švici in v Združenih arabskih emiratih.

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.