To, kar Donald Trump najbolj pogreša, lahko počnete vsak dan

Foto: EPA
Foto: EPA
Donald Trump pogreša, da bi lahko sam vozil avtomobil, počuti se kot v milnem mehurčki in je presenečen, kako težka je njegova služba.
Oglej si celoten članek

Po sto dneh v Ovalni pisarni je Donald Trump Reutersu povedal, kako se počuti. "Oboževal sem svoje prejšnje življenje, toliko stvari se mi je dogajalo. Zdaj imam več dela, kot prej. Mislil sem, da bo lažje," je povedal. 

Med pogovorom o kitajskem predsedniku, ki je bil pred kratkim na obisku v ZDA, je naredil premor in novinarjem Reutersa izročil podrobno poročilo o volilnih rezultatih. "To so končni rezultati. Kar dobro, kaj? Rdeča, to smo seveda mi," je dejal. Na zemljevidu so bili kraji, kjer je zmagal, označeni z rdečo. Imel je pripravljeni tri kopije za tri novinarje, ki so opravljali intervju. 

Trump pravi, da je bil že v svojem prejšnjem življenju navajen, da ni imel zasebnosti, ampak ga je vseeno presenetilo, kako malo je ima zdaj. Dodal je, da se še ni navadil, da ga 24 ur na dan spremljajo varnostniki. 

"Si v milnem mehurčki, imaš tak režim varovanja, da pravzaprav nikamor ne moreš," je povedal in dodal, da pogreša, da bi lahko sam vozil. "Rad vozim, ampak zdaj ne morem," je potožil. 

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 07:37 30. April 2017.

    Komu mar, kako se počuti ta klovn?

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.