To nudi najdražja letalska karta na svetu

Foto: Etihad Airways
Foto: Etihad Airways
Doslej je najdražja letalska karta veljala za pot iz New Yorka v Mumbai; od prejšnjega tedna naprej si potniki z debelimi denarnicami lahko privoščijo luksuzno potovanje iz Londona v Melbourne. Za karto odštejejo skoraj 70 tisoč evrov.
Oglej si celoten članek

Penthouse na nebu. Karto za luksuzni let prodaja Etihad Airways na letalu Airbus A380-800. Tisti, ki se bodo odločili za nakup karte za vrtoglavih 70 tisoč evrov, bodo potovali v spremstvu osebnega kuharja in strežnika. Ta med letom med drugim poskrbi, da ima potnik zloščene čevlje in zlikano obleko.



Kabina, v kateri potujejo potniki za 70 tisočakov, vključuje tri prostore: dnevno sobo, kuhinjo in spalni prostor z zasebno kopalnico, velika je okrog 40 kvadratnih metrov, namenjena pa je bivanju ene ali največ dveh oseb. Prostori so opremljeni z luksuznim pohištvom.

Potnikom je na voljo zasebna prijava na let, ki ga čaka v zasebnem prostoru, kjer so mu na voljo neomejene količine pijač. Tudi alkoholnih.

Ugodnosti se s pristankom letala ne končajo; karta vključuje tudi usluge nekakšnega organizatorja poti, ki potniku ureja rezervacije v vrhunskih restavracijah, kupuje karte za koncerte, športne dogodke ali ogled drugih zanimivosti mesta.

dezurni@zurnal24.si

 

Na nagradno igro se prijavite TUKAJ.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.