To so našli v pločevinkah Coca-cole

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
V pločevinkah priljubljene pijače so odkrili sledi urina in drugih človeških izločkov, poroča Independent. Preiskava je v teku.
Oglej si celoten članek

Urin in druge človeške izločke so našli v pločevinkah Coca-cole, ki so prišle iz polnilnice na Severnem Irskem. Policija je takoj sprožila preiskavo, delavci v omenjeni polnilnici pa so po poročanju portala Belfast Telegraph zaustavili stroje za 15 ur in jih temeljito očistili. Policija je kasneje odkrila, da so pločevinke v polnilnico prispele iz Nemčije.

Kot poroča Independent je primer že sprožil ugibanja, ali je tovornjak, ki je prevažal prazne pločevinke, namenjene v polnilnico, nevedoč prevažal tudi ilegalne prebežnike, ki so pločevinke uporabili za izločanje. Policija teh govoric še ni komentirala. 

So se pa na odkritje že odzvali pri Coca-coli; zagotovili so, da gre za osamljeni primer in da so njeni produkti absolutno neoporočeni. "Coca-cola jemlje varnost in kakovost svojih produktov skrajno resno," so poudarili v sporočilu za javnost.

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 5

  • 23:23 31. Marec 2017.

    Že več kot 20 let nisem pil tega ameriškega strupa in ga tudi vnaprej ne mislim!

  • 11:52 30. Marec 2017.

    Ja, če je lahko pivo iz tovrstnih snovi narejeno...zakaj ne bi bila še Coca ...

  • 16:53 29. Marec 2017.

    A zaradi takšnih dodatkov je tako draga?

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.