Tokrat prihaja v Zagreb

Foto: EPA
Foto: EPA
Bliža se koncert znanega kitarista, ki je svetovno slavo požel kot član Guns N’Roses
Oglej si celoten članek

V Zagrebu bo v petek 26. junija nastopil velikan svetovne glasbene scene. Slash ali Saul Hudson je svetovno slavo požel kot kitarist zasedbe Guns N’Roses, po njenem razpadu pa je sodeloval pri številnih uspešnih projektih, sodeloval je tudi z zasedbo Velvet Revolver. Kot kitarist je nastopil s številnimi znanimi glasbeniki kot so denimo Michael Jackson, Lenny Kravitz, Stevie Wonder, Ray Charles, Ozzy Osbourne in številni drugi.

Na stadionu Šalata

Slash je v svoji karieri prejel številna priznanja, med drugim je dobitnik nagrade Esquire Best Guitarist, revija Time ga je uvrstila med deset najboljših igralcev električne kitare vseh časov, je član Rock and Roll Hall Of Fame.

Na stadionu Šalata v Zagrebu bo nastopil v trenutni zasedbi, kjer mu družbo dela Myles Kennedy iz benda Alter Bridge in The Conspirators. Organizatorji obljubljajo dvourni program, ki vključuje tri desetletja in pol turbolentne kariere, ki se je začela v Los Angelesu v osemdesetih letih.  

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.