Tokrat tarča podpredsednik?

Foto: EPA
Foto: EPA
V soseski, kjer biva najtesnejši sodelavec Baracka Obame so odjeknili streli.
Oglej si celoten članek
V soboto pozno zvečer so neznanci streljali v neposredni bližini rezidence, kjer biva podpredsednik Združenih držav Amerike (ZDA) Joseph Biden z družinov zvezni državi Delaware, poroča CNN.
 
Neznanci naj bi večkrat ustrelili med vožnjo na zunanji strani ograde, ki varuje poslopje. V času streljanja sicer podpredsednika, niti njegove soproge Jill Biden ni bilo doma.
 
Agenti tajne službe, ki so zadolženi za varovanje Bidna in njegovega bivališča, pa so ob dogodku opazili le še vozilo, ki je z veliko hitrostjo odpeljalo s kraja streljanja.
 
Policija kraj še vedno pregleduje, prav tako poteka intenzivna preiskava, ki bi pokazala ali so neznanci poskušali streljati v rezidenco podpredsednika.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.