Tornadi vzeli 28 življenj

Foto: EPA tornadi amerika Foto: EPA tornadi amerika Foto: EPA tornadi amerika
Na območju od Mehiškega zaliva na jugu pa vse do Velikih jezer so včeraj divjali tornadi. V seriji tornadov do sedaj ugasnilo najmanj 28 življenj.
Oglej si celoten članek

Napovedi meteorologov o ponovitvi uničujočih tornadov, ki so že sredi tedna razdejali osrednji del ZDA, so se včeraj žal uresničile. Na jugu zvezne države Indiane je tornado z zemljo popolnoma zravnal kraj Marysville s 1.900 prebivalci in večinoma tudi sosednji kraj Henryville z dva tisoč prebivalci. V samem mestu je v bolnišnici končalo najmanj pet oseb, tornadi pa so za sabo pustili prevrnjene tovornjake, uničene hiše, strehe in podrte daljnovode.

Število žrtev serije tornadov, ki pustošijo po Indiani se je aenkrat ustavilo pri nesrečnih 28.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.