Tovornjak v prepad, 50 mrtvih

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Na jugovzhodu Peruja je v nesreči tovornjaka umrlo najmanj 50 oseb, med njimi so bili tudi otroci.
Oglej si celoten članek

Tovornjak je zdrsnil s pobočja 300 metrov v prepad v perujski provinci La Convencion. Nihče izmed potnikov ni preživel nesreče.

Tamkajšnji župan Fedia Castro je pojasnil, da ljudje zaradi pomanjkanja avtobusov na tem območju pogosto potujejo s tovornjaki. Tovrstne nesreče, ko vozilo zdrsne v prepad, so zaradi vijugastih in slabo vzdrževanih cest na območju Andov pogoste.

V minulem tednu sta se na jugu Peruja zgodili dve nesreči s smrtnim izidom, ki sta zahtevali življenja skupno 29 ljudi. Po uradnih statistikah je v prometnih nesrečah v Peruju leta 2012 umrlo več kot 4000 ljudi.


Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.