Tovornjakarjeva ljubezen do 11-letnice

Foto: Pixsell
Foto: Pixsell
V Nemčiji so ta teden prijeli 28-letnega voznika tovornjaka, ki so ga iskali od 16. decembra lani, ko je s seboj vzel 11-letno deklico. Kot dodajajo mediji, je bila s prijetim tudi omenjena deklica, ki so jo že vrnili očetu.
Oglej si celoten članek

Policisti v Berlinu so v četrtek prijeli 28-letnega voznika tovornjaka Marija Freiherrja, ki so ga iskali od 16. decembra lani, ko je s seboj vzel 11-letno Liso Pawlowski, poročajo hrvaški in nemški mediji. Kot dodajajo, je bila s Freiherrjem tudi deklica, ki so jo že vrnili očetu v Leipzigu.

Do aretacije je prišlo na podlagi prijave državljanov, ki so na ulici prepoznali 28-letnika in 11-letno deklico, v katero naj bi se voznik tovornjaka zaljubil. Policija je namreč po dveh tednih preiskave v začetku leta objavila fotografijo in podatke o domnevnem paru. Takrat so poudarili, da je Lisa po postavi bolj podobna dekletom v starosti od 13 do 15 let kot svojim vrstnicam.

Hrvaški mediji so sicer navajali, da naj bi bil Mario Freiherr hrvaški državljan, a so nemški policisti po njegovi aretaciji to zanikali. Freiherr ima nemško državljanstvo, je pa res kot otrok nekaj časa živel v otroškem domu na Hrvaškem.

Prava ljubezenska zveza

Mario naj bi Liso spoznal pred dvema letoma in pol, ko je bil v ljubezenski zvezi z njeno mamo. Medtem pa naj bi se zaljubil v deklico. Kot je povedal Lisin oče Jens Fritzsche, je deklici očital nenavadno navezanost na Maria, a mu je ona odvrnila, da jo preveč nadzira, je na spletni strani poročal nemški časnik Bild.

Lisa je živela z materjo in 28-letnikom, dokler mati zaradi depresije ni izgubila skrbništva nad hčerko. Nato je za deklico skrbel njen oče, navaja Jutarnji list na svoji spletni strani.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.