Tragedija: Otrok se je utopil v otroškem bazenu

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Otroka so poskušali oživljati, a je bilo že prepozno.
Oglej si celoten članek

V kraju Vinež v bližini Labina na Hrvaškem se je zgodila tragedija. V otroškem bazenu se je utopil 17-mesečni otrok. Policija je bila o dogodku obveščena nekaj pred 13. uro. Na kraj so odšli reševalci, ki so poskušali z oživljanjem, a je na žalost otrok umrl. 

Neuradno naj bi bilo v bazenu, v katerem se je utopil otrok, 20 centimetrov vode, neuradne informacije navaja portal 24sata.hr. Sosedi pravijo, da se je družina pred kratkim preselila v kraj. Srečevali so jih na sprehodih. "To je grozno," je dejala ena od krajank. 

Policijska preiskava dogodka še poteka.

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 00:53 1. Julij 2020.

    Dobrodošli v najboljšem erotičnem klubu -- H︆︆︆︆o︆︆s︆︆s︆︆︆︆et︆︆︆︆.︆︆︆︆C︆︆o︆︆m

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.