Tragedija po poroki zahtevala 20 življenj

Foto: Youtube
Foto: Youtube
Vzrok še ni znan, policija primer še preiskuje.
Oglej si celoten članek

Prometna nesreča limuzine, v kateri so bili po poročanju medijev svatje, je zahtevala kar dvajset življenj. Do tragedije je prišlo v mestecu Schoharie z le tri tisoč prebivalci v zvezni državi New York.

Očividci nesreče so povedali, da se je zaslišal strašen pok. "Opazila sem veliko vozilo, zelo neobičajen prizor za naše mesto, ki je bil v grmovju. Vozilo je bilo uničeno, slišalo se je kričanje in jok," je povedala Bridey Finnagen, ki živi v bližini.

Na mesto nesreče je hitro prispelo več ekip prve pomoči, tudi s helikopterjem, najprej so skušali razbiti okna vozila, da bi pomagali ponesrečenim.

Identiteta žrtev in ostale podrobnosti nesreče še niso znane.

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.