Tragedija srbskega premierja

Foto: EPA
Foto: EPA
Novega srbskega premierja Aleksandra Vučića je doletela osebna tragedija. Z ženo sta izgubila še nerojenega otroka.
Oglej si celoten članek

Srbski mediji poročajo, da je otroku srce prenehalo biti zgolj tri dni pred predvidenim datumom poroda. Ob tem dodajajo, da je par pričakoval deklico, ki sta jo nameravala poimenovati Neva. 

Aleksander Vučić je prav včeraj prevzel posle od svojega premierja Ivice Dačića. Novi premier se je ob tem svojemu predhodniku zahvalil za minulo delo in napovedal, da za njegovo vlado "ni praznikov, ne sobote ne nedelje". Prav 1. maja naj bi pripravljali novo uredbo o službenih vozilih, s katero bi se vozni park občutno zmanjšal. 

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.