Mlada Hrvata mrtva, Slovenec hudo poškodovan

Foto: Goran Kovačić/Pixsell Prometna nesreča pri Mošćeniški Dragi, v kateri sta umrli dve osebi, slovenski motorist je huje poškodovan
19-letnik z golfom zapeljal v avtobus, slovenski motorist hudo poškodovan.
Oglej si celoten članek

Včeraj okrog pol osmih zvečer se je pri Mošćeniški Dragi zgodila prometna nesreča, v kateri sta umrla dva mlada fanta.

19-letni hrvaški državljan je vozil golfa registrskih oznak Pulja iz smeri Opatije proti Puli. V ostrem ovinku je izgubil nadzor nad vozilom in zapeljal na nasprotni vozni pas, kjer je trčil v avtobus puljskih registrskih oznak, ki ga je vozil 49-letni državljan Srbije.

Takoj nato je na kraj nesreče z motorjem znamke suzuki pripeljal 39-letni državljan Slovenije, ki je najverjetneje ob zaviranju padel in se zaletel v avtomobil.

Voznik golfa in 22-letni sopotnik sta na kraju nesreče umrla, motorista pa so odpeljali v reško bolnišnico, kjer so potrdili, da je huje ranjen.

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.