Tragičen konec poleta okoli sveta

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
17-letnik je želel postaviti rekord – postati najmlajši pilot, ki bi obletel svet z enomotornim letalom. Strmoglavil je v morje.
Oglej si celoten članek

Haris Suleman je strmoglavil v morje red ameriško Samoo in umrl. Reševalci še vedno iščejo njegovega očeta Bebarja Sulemana, ki je bil prav tako na letalu. 

Ne vedo, zakaj sta strmoglavila 

Oče in sin sta se na polet okrog sveta odpravila sredi junija, ko sta poletela iz ameriške zvezne države Indiana. S poletom sta zbirala denar za fundacijo Citizensk Foundation, ki gradi šole v Pakistanu. Kot so sporočile pristojne oblasti, preiskava o vzroku nesreče letala beachcraft A36 bonanza poteka.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.