Praznovali so otrokov 1. rojstni dan, končalo se je s streli in štirimi mrtvimi

Foto: Profimedia
Štirim niso mogli več pomagati, enega so prepeljali v bolnišnico.
Oglej si celoten članek

Ameriški mediji poročajo o tragičnem dogodku, ki se je zgodil na otroški rojstnodnevni zabavi v Teksasu. 

V streljanju na zabavi v južnoteksaškem mestu Corpus Christi v Mehiškem zalivu so umrli 62-letni Juan Espinoza in trije njegovi vnuki, 20-letni Juan Sandoval, 22-letni Jeremy Sandoval ter 25-letni Nicky Sandoval. 

43-letnega sina Juana Espinoze in očeta umrlih sinov so v kritičnem stanju prepeljali v bolnišnico in po zadnjih podatkih ni več v življenjski nevarnosti.

Policija je prijela 20-letnega osumljenega Ronniea Rodrigueza, še vedno pa iščejo njegovega 37-letnega očeta, ki je prav tako med osumljenci. 

Do streljanja je po pisanju medijev prišlo po prepiru na dvorišču hiše, medtem ko so bili otroci, ki so bili na praznovanju eno leto starega otroka v hiši. 

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 16:36 15. Oktober 2018.

    Anemičen: Otroci nekoga so in vedno bodo. No, bi bili ...

  • 09:04 15. Oktober 2018.

    pri 20ih pa niso več otroci.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.