Tragično! Ponoči zmrznil štiriletni deček

Foto: Reuters
Foto: Reuters
Mama je dečka našla na poti proti sosedom.
Oglej si celoten članek

Štiriletni Bogdan z okolice ruskega Krasnojarska je ponoči odtaval proti hiši sosedov. Temperatura je ponoči padla na -20 stopinj Celzija, deček je obtičal v globokem snegu, oblečen le v tanko pižamo. 

Ko se je njegova mama okoli 6. ure zjutraj zbudila, je zagledala odprta vrata in sledila stopinjam v snegu. Kmalu je zagledala njegovo nepremično telo. 

Deček naj bi večkrat hodil v spanju, vendar naj bi se to dogajalo le poleti, navaja Daily Mail. Policija zadeve še ni komentirala, ker je preiskava še v teku. 

*Fotografija je simbolična.


 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 11:05 28. Februar 2018.

    Ja, če veš, da ima sin take težave je pa res problem čez noč zaklenit vhodna vrata, ane...?

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.