Tragedija na Brionih: Umrl dveletni otrok

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Poškodovano žensko in otroka iz Poljske so oskrbeli v puljski bolnišnici, zjutraj pa so policisti prejeli obvestilo, da je otrok umrl.
Oglej si celoten članek

V prometni nesreči, ki se je v nedeljo zvečer zgodila na Brionih je umrl dveletni otrok. Po besedah ​​tiskovne predstavnice tamkajšnje policije  so nezavestnega in hudo poškodovanega otroka iz Poljske z gliserjem odpeljali v Fažano, od koder so ga z reševalnim vozilom premestili v splošno bolnišnico v Puli. V nesreči se je huje poškodovala tudi 36-letna otrokova mama. 

Nesreča se je zgodila, ko je 51-letnik z osebnim vozilom puljskih registrskih tablic v nekem trenutku iz neugotovljenega razloga zbil 36-letnico in otroka, ki sta prečkala cesto. Poškodovano žensko in otroka so oskrbeli v puljski bolnišnici, zjutraj pa so policisti prejeli obvestilo, da je otrok umrl.

Po neuradnih podatkih naj bi bil voznik uslužbenec Nacionalnega parka Brioni.

dezurni@styria-media.si

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 11:50 24. Julij 2023.

    Kaj lahko vsaj prepišete točno. Saj nič ne spremeni, ampak vozilo je bilo puljskih registrskih oznak in ne poljskih.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.