Trdi, da je našel grob male Maddie

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Samooklicani preiskovalec Stephen Birch trdi, da je uporabil posebno napravo, s pomočjo katere je našel truplo pogrešane Madeleine McCann.
Oglej si celoten članek

Južnoafričan Stephen Birch trdi, da je našel kraj, kjer pokopana Maddie. Deklica je izginila maja 2007, ko je bila stara tri leta, iz portugalskega letovišča Praia da Luz, kjer je bila s starši Kate in Gerryjem McCannom in mlajšim bratcem in sestrico.

Birch je obseden z izginotjem Maddie in je zapravil več kot 30 tisoč ameriških dolarjev (dobrih 24 tisoč evrov) za opremo, poroča Sky News. "Hočem rešiti skrivnost," je dejal.

Birch zatrjuje, da je kraj, kjer se nahaja mrtva deklica, blizu apartmaja, iz katerega je izginila. "Analiziral sem vzorce in ti nakazujejo na izkopavanje in praznino ter nekaj, kar bi lahko bile človeške kosti," je dejal.

Portugalski policiji in britanskemu Scotland Yardu je posredoval kopije dokazil, ti pa jih zdaj preučujejo. Starša pogrešane deklice navedb nista komentirala.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.