Trese otoke Indijskega oceana

Foto: Žurnal24 (Foto: Reuters)
Japonski otok Honšu je danes stresel potres z magnitudo 6,1, ki je močno zatresel območje, vendar za zdaj poročil o morebitni škodi še ni.
Oglej si celoten članek

Na Japonskem opozorila pred cunamijem niso izdali, kljub relativno močnemu sunku. Potres je sicer območje okoli 100 kilometrov severno od Tokia prizadel okoli 12.30 po lokalnem času (5.30 po srednjeevropskem času).

Kot smo že poročali, je močan potres z magnitudo 7,7 že sinoči stresel tudi Nikobarske otoke v Indijskem oceanu in severozahodno obalo indonezijskega otoka Sumatra. Oblasti so za celotno območje Indijskega oceana izdale opozorilo pred nevarnostjo cunamija, vendar pa valovi niso presegli pol metra. O škodi za zdaj še ni poročil.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.