Trije mrtvi v potresu v Indoneziji

Foto: Žurnal24 V potresu so umrli trije ljudje, 45 je ranjenih.
Potres, ki je stresel indonezijsko otočje Sumbawa, je terjal življenja treh ljudi.
Oglej si celoten članek

Indonezijsko otočje Sumbawa je danes stresel potres z močjo 6,7 stopnje po Richterjevi lestvici, pri čemer so umrli trije ljudje, 45 pa je bilo ranjenih. Potres, ki so mu sledili popotresni sunki, je povzročil nemir med prebivalci.

Poškodovanih je bilo približno sto poslopij. V okrožjih Dompu, ki je najbolj prizadeto, in Bima se je nekaj poslopij tudi porušilo. Potres je imel žarišče 349 kilometrov vzhodno od Denpasarja na Baliju v globini 30 kilometrov. Sledilo mu je več popotresnih sunkov z močjo tudi do 5,6 stopnje po Richterju, ki so sprožili paniko med prebivalstvom.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.