Trije slovenski delavci našli novorojenčka

Foto: Reuters
Foto: Reuters
Trije slovenski delavci so v avstrijski Radgoni ob potoku našli le nekaj ur starega novorojenčka. Fantka, ki se počuti dobro, je helikopter prepeljal v graško bolnišnico, je poročal avstrijski Kurier.at.
Oglej si celoten članek

Delavci, ki so čakali na prevoz, so zaslišali rahlo jokanje. Sprva so bili prepričani, da gre za oglašanje živali, ker pa se ni nehalo, so se odločili pogledati in tako našli otroka.

Fantek je bil zavit v črno krpo oziroma predpasnik, kot ga nosijo natakarji in kuharji, pojasnjuje nemški časnik.

Policija okoliščine dogodka še preiskuje.

Malček je že tudi dobil začasno ime, in sicer Christoph Siegfried Franz Peter, ki je sestavljeno iz imena helikopterja (Christoph) ter imen helikopterskih reševalcev. Kot je povedal pilot, Peter Fleischhacker, je prvič reševal najdenega dojenčka.

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.