Triletnik ujet v avtomatu z igračkami

Foto: FB
Foto: FB
Po desetih minutah v avtomatu z igračkami je 3-letnika rešil gasilec.
Oglej si celoten članek

"Le za šest sekund sekund sem odvrnil oči od otroka," pravi oče triletnega Jamieja Bracken-Murphyja. Z bratcem in mamo so bili v nakupovalnem centru. "Ko sem se obrnil sem zagledal Jamiev obraz, ki je vame zrl iz notranjosti. V resnici nisem bil zelo presenečen," še pravi oče, ki je že navajen na sinove tovrstne podvige. 

Triletnik, ki mu z vodeno roko ni uspel zagrabiti igrače, se je odločil, da skozi odprtino na avtomatu z igračami spleza sam. Ko je ugotovil, da je ujet, je skušal splezati ven, vendar mu to ni uspelo.

Zapletlo se je, ko osebje v irskem nakupovalnem centru ni našlo ključa, ki bi odklenil aparat. Jamie je bil, kot pripoveduje oče, preplašen le prvih par sekund, nato pa ga je vse skupaj zabavalo. Po desetuih minutah ga je iz avtomata vendarle rešil dežurni gasilec.

xxx

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.