Triletno dekletce zapuščeno na železniški postaji

Foto: Žurnal24 Qian Xun Xue je oče zapustil na železniški postaji.
Avstralske, novozelandske in ameriške oblasti še zmeraj iščejo starše Qian Xun Xue.
Oglej si celoten članek

Dekletce, ki so jo pred identifikacijo klicali Bučka, je oče v soboto zapustil na železniški postaji v avstralskem mestu Melbourne, nato pa z letalom odpotoval v Los Angeles. Oče je v Avstralijo z deklico priletel iz novozelandskega mesta Auckland, kjer je družina doma.

Sicer pa policija išče tudi njeno 27-letno mati, znano tudi kot Anan Liu, ki so jo očividci nazadnje videli pred dobrim tednom dni. Policija je namreč na letališču v Aucklandu našla zapuščen avto gospe Xue, v zadnjem letu pa se je tudi srečevala z nasiljem v omenjeni družini.

Qian Xun je trenutno pri avstralski rejniški družini, kjer bo ostala še vsaj tri tedne. Po besedah začasnih nadomestnih staršev se po začetnem šoku dobro počuti.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.