Trk pri vzletu, potnike premestili

Na letališču v Dublinu je danes prišlo do incidenta, v katerega sta bili vpleteni dve letali družbe Ryanair. Eden je udaril rep drugega, poročajo irski mediji.
Oglej si celoten članek

 

Ryanair je po dogodku na irskem letališču sporočil, da v trku letal ni bil nihče poškodovan in da so potnike premestili na druga letala. Eno od dveh letal, ki sta trčili, naj bi poletelo proti Zadru, drugo pa proti Edinburgu.

Letalska družba je takoj priznala incident in se opravičila svojim potnikom za neprijetnosti. Do povsem enakega incidenta je pri njihovi družbi sicer prišlo že oktobra lani.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.