Trojni morilec načrtoval potovanje v Nemčijo in poroko z drugo

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Mineva teden dni od grozljivega masakra, na dan curljajo nove podrobnosti.
Oglej si celoten članek

Mineva teden dni od krvavega masakra v Gradačcu, v katerem je ponoreli Nermin Sulejmanović ubil bivšo partnerico, turška državljana, očeta in sina ter ranil ženo ubitega in policista Huseina Kotorića ter Nedima Pamukovića.

Svet Bosanski junak: trikratnemu morilcu podtaknil slepe naboje   Bosna in Hercegovina Prenašal umor žene, na posnetku slišati jok otroka

Foto: Instagram Umor v Bosni Kot poroča Avaz.ba, se je trojni morilec Nermin Sulejmanović v sredo nameraval poročiti z drugo žensko ter oditi v Nemčijo, da bi tam odprl svojo telovadnico.

Spomnimo, Sulejmanović je po trditvah preiskovalcev najprej ubil bivšo partnerico ter vse skupaj snemal in v živo ter predvajal na družbenih omrežjih.

Med begom s kraja zločina je naletel na dva moška, ​​očeta in sina, ki ju je tudi ubil, kar je malo kasneje potrdil tudi sam v eni od številnih objav na družbenem omrežju, ki jih je nenehno objavljal med begom. Na koncu si je sodil sam.

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 22:47 19. Avgust 2023.

    kolk cajta bomo še bral to balkansko telenovelo v Sloveniji?

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.