Trump bo končno razkril eno največjih ameriških skrivnosti

Foto: Reuters John F. Kennedy
Trump je napovedal razkritje dokumentov o skrivnostni smrti Johna Fitzgeralda Kennedyja.
Oglej si celoten članek

Ameriški predsednik Donald Trump je prek svojega Twitterja napovedal, da bo javnosti končno razkril na tisoče dokumentov o smrti Johna Fitzgeralda Kennedyja.

Prekletstvo Tako so umirali Kennedyjevi

Atentat na Kennedyja se je zgodil 22. novembra 1963 v Dallasu v Teksasu. Za umor so obtožili Leeja Harveyja Oswalda, a je Oswalda dva dni po tem ustrelil in smrtno ranil Jack Ruby, tako da do sojenja nikoli ni prišlo. Preiskava je tudi spregledala številna pomembna dejstva, ki so ostala brez jasne razlage, kar je vse skupaj sprožilo številne teorije zarote o tem, kdo je v resnici v ozadju izvedenega atentata.

Tako gre za eno največjih skrivnosti Amerike. Čez nekaj dni se izteče rok, ko se mora Trump odločati o tem, ali bodo določeni dokumenti ostali tajni, ali jih bodo razkrili javnosti.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 18:43 21. Oktober 2017.

    Mene zanima kdo je pospravil Krambergerja ne pa nekega amerikekeca

  • 16:20 21. Oktober 2017.

    CIA,fantje,CIA.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.