Melania ga je odrinila: Trump po več poskusih obupal

Skušal jo je prijeti za roko, a se mu je izmuznila.
Oglej si celoten članek

Prva dama ZDA Melania Trump očitno moža Donalda Trumpa ni želela prijeti za roko, kot je razvidno iz videoposnetka. Melanio je Donald namreč po prihodu na letališče želel prijeti za roko, a se mu je spretno izmaknila.

Po več poskusih je Donald vendarle obupal in jo zgolj objel, videti pa je, da ji je pred tem namenil par besed. Na družbenih omrežjih se sicer mnenja o dogodku razlikujejo, nekateri menijo, da se je Melania v vetru zgolj trudila obdržati svojo obleko na pravem mestu, medtem ko so drugi prepričani, da Melania ne prenese več moževega dotika. Presodite sami.

Par, ki je potoval s 14-letnim sinom Barronom, je sicer ravnokar prispel v Washington.

Svet Umrl brat Donalda Trumpa, s katerim sta imela pestro zgodovino

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 9

  • 13:28 18. Avgust 2020.

    Kaj si novinarji vse izmislijo , ne moreš verjeti. Malanija NI ODRINILA Trumpa ampak je z roko zadržavala krilio, da …

  • 15:07 17. Avgust 2020.

    Ga ma že pun kurac tegale graužlna oranžnga!Čim prej nej gre za bratom,da bo mir na zemlji!

  • 14:08 17. Avgust 2020.

    Prvi šok za kriminalce, Trump bo izgubil na volitvah. Modro Frankinjo in Sevniško klobaso pa si lahko zataknete v posrane …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.