Trump: "Kakšen pokvarjenec je Obama!"

Foto: EPA
Foto: EPA
Ameriški predsednik Donald Trump je danes obtožil svojega predhodnika Baracka Obamo prisluškovanja njegovim telefonskim pogovorom med lansko volilno kampanjo. Za to sicer ni predložil nobenih dokazov.
Oglej si celoten članek

"Grem stavit, da bi dober odvetnik lahko naredil velik primer iz dejstva, da je predsednik Obama oktobra, tik pred volitvami, prisluškoval mojim telefonom!" je na Twitterju danes zapisal Trump.

"Kako nizko se je predsednik Obama spustil, da je prisluškoval mojim telefonom med zelo svetim volilnim procesom. To je Nixon/Watergate. Kakšen pokvarjenec!" je dodal.

Dotaknil se je tudi spornih stikov svojega pravosodnega ministra Jeffa Sessionsa z Rusijo. "Isti ruski veleposlanik, ki se je srečal z Jeffom Sessionsom, je obiskal Obamovo Belo hišo 22-krat, od tega samo lani štirikrat," je tvitnil Trump.

Vodilni demokrati v ameriškem kongresu so ministra Sessionsa pozvali k odstopu, potem ko je prišlo v javnost, da se je v času predsedniške kampanje dvakrat sestal z ruskim veleposlanikom v ZDA Sergejem Kisljakom. Senatnemu odboru je namreč pred nastopom položaja 10. januarja dejal, da ni komuniciral z Rusi.

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 06:54 5. Marec 2017.

    Kramp je živčna razvalina. Močno dvomim, da bo do konca oddelal svoj mandat.

  • 20:44 4. Marec 2017.

    Kakšni bedniki ste: "surfate po twitterju in f in kopypejstate kar kdo napiše" Fuj pa tak žurnalizem....v vas ni nič …

  • 17:22 4. Marec 2017.

    V Ameriki je možno vse. Tudi takšen predsednik...

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.