Trumpa po zmagi poljubili dve Slovenki

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
Na odru sta bila z zmagovalcem ameriških volitev poleg Melanie še dva Slovenca.
Oglej si celoten članek

Ob govoru, ki ga je imel Donald Trump po zmagi na ameriških predsedniških volitvah, sta bila na odru tudi starša njegove soproge Melanie, Amalija in Viktor Knavs. 

Po končanem govoru je Trump pozdravil tudi navzoče na odru, poljubil svojo taščo Amalijo ter se rokoval in objel tasta Viktorja. 

Na posnetku si lahko pozdrav s taščo in tastom ogledate na 20:20.

dezurni@zurnal24.si

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 9

  • 12:59 10. November 2016.

    Nisi razumel bistva. Ljudje se čudimo vedno znova, iz česa vse so tile rumeni revolver portalovci zmožnoi narediti "novico." Pa …

  • 12:49 10. November 2016.

    *se pač<br />*ne moremo

  • 12:48 10. November 2016.

    ...slovenska zaplankanost ne pozna meja,ker sepač nemoremo postavljati z nikomer iz slovenijastanske politike,se z njo ...boli melanijo za slovenijo.....<br />pa …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.