Trumpovega človeka ujeli z mladoletnikom in drogo

Foto: Youtube
Foto: Youtube
Nova skrb za ameriškega predsednika Dolanda Trumpa. Vidnega člana njegovega tima v Oklahomi, Ralpha Shorteyja, je policija prijela zaradi sodelovanja pri prostituciji z mladoletniki. Ujeli so ga v motelu z najstnikom in drogo, poroča Independent.
Oglej si celoten članek

35-letni republikanski politik Ralph Shortey se je med nedavno predsedniško kampanjo v ZDA predstavljal kot zagovornik tradicionalnih družinskih vrednot. Leta 2010 je postal senator v Oklahomi.

Kot poroča Independent so republikanca prijeli 9. marca; v motelu mu je družbo delal 17-letni fant. V policijskem zapisniku je med drugim zapisano: "Preiskovalci so v sobi zaznali močan vonj po marihuani, v nahrbtniku osumljenega je bil zaprt zavojček kondomov."

Politika so odpeljali v pristojni pripor v mestu Moore, a že čez dve uri je bil ob varščini 100 tisoč dolarjev izpuščen. 

V Oklahomi zahtevajo njegov odstop, med drugim se za to zavzema tudi republikanska guvernerka Mary Fallin. "Obtožbe zoper njega niso odraz osebnosti in obnašanja, kakršne pričakujemo s strani naših uslužbencev."

35-letni politik se je med drugim v svojih političnih zavzemanjih jasno opredelil za pravico do nošenja orožja v ZDA, glasno pa zagovarja tudi, da ženske ne bi smele imeti pravico do splava.

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 6

  • 20:05 18. Marec 2017.

    To je pa klasika klerofašistov, da zagovarjajo nekakšne krščanske vrednote, v resnici pa so navadni pedofili in mamilaši! Popolnoma isti …

  • 18:56 17. Marec 2017.

    V glavah janšistov podstrešja ni....je samo luft.

  • mph
    15:29 17. Marec 2017.

    Morda pa je že skrajnji čas, da ugotovite, da obstaja ta udbo mafija samo na vaših podstrešjih.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.